Natuurlijke tuinaanleg Doetinchem

Natuurlijke tuinaanleg Doetinchem-32
De bewoners van deze tuin in Doetinchem wilden graag een natuurlijke achtertuin hebben. Zij hadden al een ontwerp van de tuin zodat er bij ons al snel een beeld ontstond van wat de bewoners voor ogen hadden met hun tuin.
De tuin is helemaal op de schop gegaan om plaats te maken voor het nieuwe ontwerp. Het is een tuin met organische lijnen erin wat zorgt voor een natuurlijk effect. De verhoogde borders zijn gemaakt van allemaal verschillende soorten en maten boomstammen waardoor een heel natuurlijke border is ontstaan. In het gras zijn stapstenen verwerkt zodat er een natuurlijk pad naar achteren is ontstaan. De organische lijnen van de border lopen door in het terras waardoor je zicht in één lijn naar het groen wordt getrokken. De borders bestaan uit natuurlijke beplanting zoals vaste planten en grassen. Tevens hebben we een aantal wintergroene planten toegevoegd zodat de tuin het hele jaar door aantrekkelijk is.

De bewoners zijn heel tevreden en blij met hun nieuwe tuin en zeggen hierover zelf het volgende: “Superideeën, geweldige service en uitermate professioneel. Wij zijn meer dan tevreden!”