Verschillende gemaakte houtwerken

Houtwerken

Wij werken graag met hout. Het is een natuurlijk product en het geeft warmte aan de tuin. Hout past goed in allerlei soorten tuinen. De mogelijkheden zijn divers, van tuinafscheiding tot overkapping, pergola of prieel, alles kan op maat worden gemaakt en past dus helemaal in uw tuin.
Er is keuze uit verschillende soorten hardhout, bijvoorbeeld inlands eiken of Douglas hout.
Wij plaatsen ook houten pergola’s in verschillende soorten en maten. Een pergola geeft meer diepte aan de tuin en is tevens ideaal om schaduw te bieden, helemaal als deze wordt begroeid met een mooie klimplant. Naast de standaard pergola’s kunnen wij ook ronde of organisch gevormde pergola’s leveren en plaatsen.

Tuinafscheidingen en poorten
Een houten tuinafscheiding en/of poort is een mooie en natuurlijke manier om uw tuin af te sluiten. Wij kunnen deze zowel in standaardmaten als op maat leveren zodat bijna alles mogelijk is.
Klik hier voor een impressie van eikenhouten poorten of schuttingen van Douglas hout

Het hout kan zowel strak worden afgewerkt als meer natuurlijk. Bij een natuurlijke tuin passen gekloofde eiken palen met draad of gaas erlangs heel mooi.

Zoals u ziet is er heel veel mogelijk. Wilt u uw tuin (verder) aankleden of aanpassen met houten elementen? Wij helpen u graag dit te realiseren.