Tuinaanleg

Van een tuin kunt u jarenlang plezier hebben, maar alleen als deze vakkundig wordt aangelegd. Laban Tuinprojecten uit Doetinchem, de Achterhoek combineert professioneel gereedschap met waar vakmanschap en oog voor detail.

Het resultaat?

Een tuin die tot in de puntjes aan uw wensen voldoet en waar u nog jaren van kunt (en zult) genieten!

Hoe gaan we te werk bij een tuinaanleg?

Nadat we het tuinontwerp hebben vastgelegd zal een offerte worden gemaakt. Zodra deze is goedgekeurd gaan we de agenda’s naast elkaar leggen en samen kijken wanneer we met de tuinaanleg kunnen beginnen. Onze hovenier zal uiteraard een inschatting geven hoelang het aanleggen van de tuin duurt.

Indien gewenst mag u trouwens zelf ook meehelpen met het aanleggen van uw tuin, maar dat hoeft natuurlijk niet.

We kunnen ons voorstellen dat u zorgen heeft over de mogelijke overlast die tijdens de tuinaanleg ontstaat. Er wordt immers actief gegraven, beplant en betegeld. Maar tijdens de realisatie van uw droomtuin zullen wij ervoor zorgen dat u zo min mogelijk last ondervindt van de tuinaanleg.

Enkele weken na de aanleg van uw tuin zal onze hovenier nog eens terugkomen om het benodigde bij te werken. Tegelijkertijd zal hij u adviseren over het onderhoud van uw tuin. U kunt er ook voor kiezen om het tuinonderhoud door ons te laten doen.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Als u meer informatie wil óf zeker weet dat u uw tuin wil laten aanleggen door Laban Tuinprojecten in Doetinchem, neem dan gerust contact met ons op!