Tuinonderhoud

Een tuin die er die spik en span uitziet is iets waar veel mensen van kunnen genieten. Uzelf, familie en vrienden, maar ook natuurlijk uw buurtbewoners.

Laban Tuinprojecten uit Doetinchem, de Achterhoek verzorgt het onderhoud voor allerlei soorten tuinen. Of u nu tegels schoon wil hebben, het gazon egaal gemaaid wil zien of uzelf niet hoeven storen aan ongewenst onkruid: onze hovenier zorgt dat uw tuin er weer prachtig uitziet!

Hoe gaan we te werk bij een tuinonderhoud?

Er zijn 2 manieren om uw tuin te laten onderhouden.

  • Eenmalig tuinonderhoud
  • Onderhoudscontract

Wanneer u een eenmalige onderhoudsbeurt voor uw tuin wenst, zullen we samen doorlopen wat u precies wil. Op basis van uw behoeften maakt onze hovenier een inschatting en offerte. Vervolgens zal hij uw tuin de uitstraling teruggeven die het ooit had!

Als u kiest voor een onderhoudscontract, dan zal onze hovenier uw tuin regelmatig onderhouden. Het contract wordt van tevoren met u doorgesproken, zodat u precies weet wanneer we komen en wat de kosten zijn. Bovendien weet u zeker dat uw tuin er gedurende het hele jaar schitterend uitziet!

Welke van de 2 opties uw voorkeur ook geniet, we voeren eventueel tuinafval altijd direct af.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Als u meer informatie wil óf zeker weet dat u het tuinonderhoud wil laten doen door Laban Tuinprojecten uit Doetinchem, neem dan gerust contact met ons op!