Tuinontwerp

Wilt u een tuin laten ontwerpen? Of heeft u zelf al een tuinontwerp klaar liggen, maar zoekt u bevestiging en advies van een hovenier? Laban Tuinprojecten uit Doetinchem helpt u graag.

Hoe gaan we te werk bij een tuinontwerp?

Wij stellen altijd voor om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we al uw wensen en ideeën bespreken.

  • Welk karakter moet de tuin krijgen?
  • Welke materialen wilt u dat er gebruikt worden?
  • Voor welke kleurstelling kiest u?
  • Welke zichtlijnen vindt u belangrijk?
  • Waar moeten de terrassen komen?

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de vragen die we zullen doorlopen bij de creatie van uw toekomstige tuin.

Als u zichzelf goed wilt voorbereiden, dan kunt u het volgende doen. U kunt afbeeldingen verzamelen uit verschillende tijdschriften, deze uitknippen en er een collage van maken. Deze collage kan u helpen om te bepalen wat u mooi vindt en wat niet.

Naast uw wensen zullen we nog kijken naar de exacte maten van uw tuin, de sfeer van uw huis en de ligging ervan. Heeft u bijvoorbeeld een tuin op het westen? Dan kunnen we hier rekening mee houden als we een terras of gazon in uw tuinontwerp gaan opnemen.

Ook zullen we het budget bespreken dat u hebt gereserveerd voor de realisatie van uw droomtuin.

Met al deze gegevens gaan wij aan de slag om een tuinontwerp en bijbehorende offerte te maken, die zo goed mogelijk aansluit op uw wensen. Het is overigens ook mogelijk om een beplantingsplan, 3D tekening,  sproeiplan en een lichtplan op te laten stellen.

Tot slot komen we het tuinontwerp en de offerte met u doornemen. En tijdens deze bespreking kan er nog van alles worden veranderd. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent. Zodra uw tuinontwerp helemaal naar wens is, kunnen we de planning rondom de tuinaanleg bespreken.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Als u meer informatie wil óf zeker weet dat u uw tuinontwerp wil laten maken door Laban Tuinprojecten in Doetinchem, neem dan gerust contact met ons op!